SSDVPS søger en eller to supportere.

SSDVPS søger en eller to supportere som der har styr på Linux samt gerne Virtualizor. Og man skal også kunne hjælpe kunderne med de problemer som ellers kan opstå. Hvad vi forventer af dig # Du er minimum 16 år gammel# God retskrivning og bruger grammatik. # Erfaring med Linux styresystem#Gerne erfaring med mindst en af nedenstående.Linux ... Læs mere »

20th Oct 2019
Vi har fået lavet nyt tema på vores side.

Vi har fået lavet nyt tema på vores side og det skal fejres. Så der er 30% til alle nye kunder på vores vps pakker. I skal bruge koden SSDvps når i bestiller. Og som noget nyt har vi fået lavet sådan at når man bestiller en Dedicated Server så bliver en lavet med det samme med vores nye kontrolpanel til og styre Dedicated Server ... Læs mere »

22nd Sep 2019
SSDvps er blevet opkøbt.

SSDvps er blevet opkøbt. Kære kunder. SSDvps er idag blevet opkøbt, og vil åbne igen meget snart. Der vil blive sat meget mere fokus på kundesupport, samt forbedre kunde oplevelsen. Vi vil kigge nærmere på hvad der skal ændres og hvilken produkter der kan forbederes. Vores mål er at yde den bedste service, samt fastholde vores gode ... Læs mere »

19th Jul 2019