SSDvps er en ekstraordinær server-hosting firma. Vi har mange års erfaring inden for globale server-hosting virksomheder af alle størrelser og har derfor opbygget vores egen server-hosting firma. SSDvps er et firma, som du kan føle dig tryk med, for med vores 24-timers support er vi der altid for at hjælpe!

HVAD TILBYDER VI

Vi tilbyder de mest populære servere af alle former, hvilket er: Dedikerede servere, webhosting samt VPS hosting og ikke mindst 24/7 support!

99,9% OPPETID GARANTI

Vi tilbyder en 99,9% oppetid garanti med alle vores planer, der overvåges af pålidelige tredjepartsvirksomheder. Uanset om det er dagen eller natten, kan du være sikker på, at dit produkt er sikret.

LAGERPLADS

Vi er yderst fremtrædende i vores web hosting service, så du kan få enorme mængder at lagerplads til dine filer. Vi tilbyder forskellige lagringsmuligheder, så du kan vælge det, der passer præcis til dig!

SUPPORT

Vores support er tilgængelig 24 timer i døgnet, via email eller vores ticket system. Du kan også ringe til os i vores åbningstider. Uanset om du har brug for hjælp til server assistance, registrering af domæner, overførsel af domæne og websted, hosting relaterede problemer, kontrolpanel vejledning, så er vi her for at hjælpe lige præcis dig!

Flere valgmuligheder

Vi har flere forskellige servere selv til dem med et lavt budget har vi billige løsninger til! Kontakt vores hjælpsomme Supportere for et godt tilbud!