Oplever du problemer med at tilgå https hjemmesider, skal du ændre din MTU på netkortet

Skal du starte med at åbne kommando prompt aka. cmd ved at gå ned i dit søgefelt og skrive cmd og derefter enter.

Derefter skrives dette:

netsh interface ipv4 show interfaces

Så skulle der gerne komme 2 netkort frem og den der skal ændres er altid nummer 2 som enten vil hedde Ethernet eller Ethernet 2

Så skriver du:

netsh interface ipv4 set subinterface "ID på netkortet" mtu=1476 store=persistent

• mtu, https, hjemmesider, internet