Du har altid mulighed for at opgradere din server, desværre har du ikke mulighed for at nedgradere den, da systemet ved bestilling afsætter de resurser til din server og der vil ske fejl i systemet og pladsen du har betalt for vil gå tabt.

Hvis du vil have den nedgraderet er den eneste løsning at du bestiller en ny server der er mindre og flytter det hele over på

• upgrade, downgrade