Må jeg køre TOR netværk

Du må gerne køre: Bridge, Middle Relay og Exit node for tor.

Dog vil vi gerne have dette køres på vores generalle DDoS Beskyttelse så hvis den skulle blive udsat for ddos så rammer det ikke vores netværk.

Vi råder også folk til at lave rDNS på dens ip så der står det er noget med TOR netværket og gøre, vi ser bort fra de abuse mails der nu skulle komme hvis det er en tor node

• tor, netværk, tor netværk, tor network