Dedikerede servere fremstillet af en af verdens førende producenter tilbyder fremragende pålidelighed og stabilitet. Fra den omfattende produktlinje, der tilbydes af Hewlett-Packard, vælger vi altid de nyeste serverporteføljer, som helt sikkert vil tilfredsstille forskellige kundekrav med små webservere såvel som med højtydende servere, der bruges til at køre krævende applikationer, eller flere tjenester på én gang .

Nu med ddos beskyttelse via dansk udbyder så selv om du bliver ramt af et angreb ændre trafikken sig ikke.

Vælg din perfekte Dedikeret Server

Server CPU RAM Harddisk Forbindelse Trafik Harddisk  

Dedikeret Server Funktioner

Vi Gør Brug Af Følgende Servere

Vi Gør Kun Brug Af Enterprise Udstyr

Vi har bygget begge vores skabe op med udelukkende udstyr fra HP af Vi gør f.eks brug af 2 stk. Blade centere der gør det muligt og have op til 16 servere sat til på mindre plads.

Vi har også dedicated server fra HP som Proliant 360 og 380 G8/G9

litespeed

Vores Datacenter

24/7 Overvåget Med Adgangs Kontrol

Alle vores servere er placeret inde i Albertslund hos AdeoDC Deres datacenter er 24/7 overvåget samt med adgangskontrol samt deres infrastruktur er opbygget som N+1, der tilsikrer en ekstrem høj grad af redundans. Det vil sige både UPS systemer samt dielsel generator hvis uheldet skulle være ude at strømmen ryger.

Deres netværk er også rimelig stærk og de bygger videre på det rimelig tit, lige nu på stående fod har de 200Gbit fra GlobalConnect A/S 100Gbit fra Cogent Communications Samt har anmærkningsfri ISAE-3402 type II-certificerin.

datacenter